Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. S.C. GetFIT Shop S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut de S.C. GetFIT Shop S.R.L.. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site apartin in totalitate firemei S.C. GetFIT Shop S.R.L., si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. GetFIT Shop S.R.L. este distribuitor autorizat al produselor NOW FOODS in Romania. Continutul site-ului www.suplimente.ro a fost alcatuit in colaborare cu producatorul si isi asuma responsabilitatea in totalitate pentru continutul acest site si pentru produsele prezentate in acest magazinul virtual.

Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date (preturi eronate, lipsa din stoc).

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 1 - 3 zile lucratoare zile din momentul inregistrarii preluarii comenzii.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului, cu exceptia taxei de livrare. In cazul in care pentru livrarea produselor firma de curierat ne va percepe un cost suplimentar pentru trasport (km. suplimentari), clientul va plati aceasta suma. Societatea noastra nu are obligatia platii contravalorii km sulimentari perceputi de firma de curierat.

Se considere tentativa de fraudare a siteului si va pune in miscare cercetare penala in cazul in care se sesiseaza:

  • orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator
  • incercarea sau modificarea continutul siteului www.suplimente.ro

 Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

• Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. GetFIT Shop S.R.L.

• Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. GetFIT Shop S.R.L.

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. S.C. GetFIT Shop S.R.L. va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit.

Metode de plata

Plata se poate efectua prin card pe platforma Euplatesc.ro sau la livrare. 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


*DISCLAIMER: Toate produsele prezentate pe acest site sunt suplimente alimentare și nu necesită rețetă medicală.

Citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaje!

Rezultatele obținute prin administrarea de suplimente alimentare pot varia și nu sunt garantate unanim pentru orice organism.

Rezultatele pot depinde de starea de sănătate, sex, vârstă, metabolism etc.

Va mulțumim.