Contul meu

Pentru retur este necesara completarea unei cereri de retur.

Returnarea produselor achizitionate se face in ambalajul original, chiar dacă acesta este rupt si in aceeasi stare in care au fost primite.

Nu se accepta retur pentru produsele care prezinta modificari fizice.

In cazul in care produsul comandat prezinta deteriorari majore, defecte majore sau vizibile de fabricatie, poti sa returnezi produsul sau sa il schimbi. Trimiterea produsului defect se face dupa anuntarea in prealabil pe email comenzi@getfitshop.ro sau la numarul de telefon 0735.530.450, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in maxim 24 ore de la ridicarea pachetului – CHELTUIELI DE TRANSPORT SUPORTATE DE COMPANIE

In cazul in care ti-a fost livrat un alt produs decat cel pe care l-ai comandat, poti sa returnezi produsul sau sa il schimbi - CHELTUIELI DE TRANSPORT SUPORTATE DE COMPANIE.

In cazul in care produsele au fost eronat comandate de catre client - CHELTUIELI DE TRANSPORT SUPORTATE DE CLIENT.

In cazul in care se doreste inlocuirea produsului comandat cu un altul, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale CHELTUIELI DE TRANSPORT SUPORTATE DE CLIENT.

Se pot returna produsele fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014). Astfel, produsele cumparate de pe www.getfitshop.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email intentia de a returna un produs/mai multe produse. Legea prevede, de asemenea, ca ai dreptul sa primesti inapoi, in termen de 14 zile calendaristice, suma integrala pe care ai platit-o pentru achizitionarea produsului - CHELTUIELI DE TRANSPORT SUPORTATE DE CLIENT.

Produsele retur se trimit prin CURIER si FARA RAMBURS. In situatia in care un colet contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat si se va intoarce la dumneavoastra cu plata tur-retur pentru a intra din nou in posesia lui.

Istoric comenzi
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii