Despre GetFIT / suplimente.ro

La Suplimente.ro, ne dedicăm sănătății și bunăstării tale de peste 20 de ani. De-a lungul timpului, ne-am câștigat reputația de furnizor de încredere de suplimente alimentare de înaltă calitate, devenind destinația principală pentru cei care își doresc să își mențină și să îmbunătățească starea de sănătate.

Distribuitor Unic Autorizat NOW Foods

Suntem mândri să fim distribuitorul unic autorizat al brandului prestigios NOW Foods din America. Această colaborare exclusivă ne permite să îți oferim produse autentice și certificate, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

NOW Foods este recunoscut la nivel mondial pentru angajamentul său față de calitate și inovație în domeniul suplimentelor alimentare. Aceasta este o companie cu o tradiție de peste 50 de ani în fabricarea de produse naturale, menite să sprijine un stil de viață sănătos. Faptul că suntem distribuitorul unic autorizat al NOW Foods în România este o dovadă a încrederii pe care această companie o are în noi și în capacitatea noastră de a oferi produse autentice și de înaltă calitate.

Produse Notificate în România

Pentru toate produsele NOW Foods detinem notificari în România, ceea ce înseamnă că acestea respectă toate reglementările și standardele impuse de autoritățile naționale. Acest lucru garantează că fiecare supliment este sigur, proaspat, eficient și conform cu legislația în vigoare, oferindu-ți astfel liniștea de a ști că faci o alegere informată și sigură pentru sănătatea ta.

Contactează-ne

Suntem aici pentru tine! Dacă ai întrebări sau ai nevoie de sfaturi personalizate, echipa noastră este pregătită să te ajute. Ne poți contacta prin telefon, email sau pe rețelele de socializare. Vizitează pagina noastră de contact pentru mai multe detalii.

SC GETFIT SHOP SRL

RO28922337; J40/9100/2011

CAEN: 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

Sediu social: Bucuresti, Strada Panselelor, Nr.6, Ap.85, Sector 4

Punct de lucru: Bucuresti, Strada Cuza Voda Nr.58, Sector 4