Ulei de Cocos Virgin Bio (Organic), nemodificat genetic 355 ml
- Certificat organic (bio) de catre QAI
- Presat la rece si nerafinat
- Comestibil si util si pentru uz cosmetic
- Produs vegetarian / vegan
- Fara Organisme Modificate Genetic (OMG)
Descriere Ulei de Cocos Virging Bio (Organic), nemodificat genetic 355 ml
Uleiul de Cocos Virgin Bio (Organic), nemodificat genetic Now Foods este un
ulei premium, comestibil, de calitate superioara, nerafinat, obtinut prin presarea la rece a pulpei de cocos organica (Cocos nucifera). Uleiul de cocos virgin nu contine acizi grasi de tip trans si este bogat in trigliceride cu lant mediu (MCT). Este apreciat de consumatori ca fiind cel mai bun ulei de cocos de pe piata romaneasca. Are o usoara aroma de cocos, gust usor dulceag si miros specific. Este
util atat in preparate culinare (este nevoie de experienta pentru a
asocia corect gusturile), dar poate fi mancat si ca atare, in dulciuri
pentru dieta, in unt de migdale/caju/nuci pecan etc. Sub 20-25 de grade
este solid, deci daca il tineti in frigider trebuie sa tineti cont de
acest lucru. Este important ca acest ulei sa fie bio (organic) si
virgin, pentru ca variantele procesate, hidrogentate etc. sunt mai putin
bune pentru sanatate sau chiar nocive. Gustul face diferenta.
Informatii nutritionale Ulei de Cocos Virgin Bio (Organic), nemodificat genetic, 355ml
Portia: 1 lingura(15ml).
Portii pe borcan: 23.
Continut pe portie:
Calorii: 120.
Calorii din grasimi: 120.
Grasimi: 14g.
Grasimi saturate: 12g.
Grasimi trans: 0g.
Grasimi polinesaturate: 0,2g.
Grasimi mononesaturate: 0,8g.
Acest ulei contine urmatorii acizi grasi benefici per portie: Acid
Lauric 6.5 g, Acid Miristic 2.4 g, Acid Caprilic 1.0 g, Acid Capric 800
mg, Acid Oleic 800 mg si Acid Linoleic 200 mg (pot exista variatii
naturale).
Ingrediente: ulei de cocos organic, presat la rece.
Nu contine: zahar, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanti.
Utilizare recomandata Ulei de Cocos Virging Bio (Organic), nemodificat genetic:
Luati o lingura de 1-2 ori pe zi, la mese. Poate fi folosit si la salate, sosuri, gatit.
Poate fi utilizat si ca produs cosmetic pentru piele uscata si crapata, in tratamente ale parului si scalpului.
Pastrati produsul la loc intunecos, racoros, uscat si rece, in borcanul original bine inchis. Dupa deschidere poate fi tinut la frigider sau la temperatura camerei. Acest produs poate fi solid la temperaturi sub 26 de grade.
Va rugam reciclati ambalajul.
Atentie! Acest produs nu garanteaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea vreunei afectiuni.