Avem pe stoc produsele Now Foods, cele mai multe chiar la preturi mai mici decat de obicei sau cu reduceri substantiale.
Chiar daca luate fiecare in parte au efecte foarte bune, recomandam folosirea combinatiilor de suplimente cu efect sinergic.

Combinatii pentru slabire:

Eve (vitamine, minerale, fitonutrienti, extracte de plante) + Lipo Trim (transporta grasimile, protejeaza ficatul, da energie) + Diet Support (mobilizeaza grasimile, sustine arderea lor, taie pofta de mancare)

Pentru cei cu hipotiroidie nepatologica (deci fara o boala tiroidiana) suplimentele cu iod, tirozina si guggul au efecte benefice (pot fi luate si ingredientele separat).

Pentru cei cu pofta mare de mancare si lipsa de energie avem Slimaluma (taie pofta de mancare) si extract de ceai verde lipozomal (asimilare imbunatatita si efect antioxidant/protector)

Combinatii pentru optimizarea functiei intelectuale, memorie, concentrare:

Combinati pentru masa musculara si forta:

Cea mai curata proteina de pe piata (cu exceptia celor fara arome)

Un pre-workout fara chimicale si fara cofeina, extrem de eficient

Combinatii pentru potenta sexuala

Horny Goat Weed (creste vasodilatatia si apetitul sexual) + ZMA (zinc si magneziu in forme usor asimilabile) + Tribulus (adaptogen, stimulator al apetitului, potentei, energiei si fortei musculare)

Sau, deja formulate intr-un produs complex si eficient (se iau doar cateva capsule seara):

Suplimente pentru relaxare, refacere si lupta impotriva stressului

Suplimente pentru articulatii:

Suplimente pentru imunitate si refacere

Cateva produse la reducere de lichidare (20%):

  

Scrie un comentariu